Studio Jasper interieur en meubel in Utrecht

Studio Jasper is een jonge en frisse ontwerpstudio, interieurbouwer en meubelmakerij te Utrecht. De studio is in 2012 opgericht door Jasper van der Hoeven.
Door hard werken en het afleveren van mooi werk is Studio Jasper gegroeid naar een meubelmakerij en interieurbouwer met een team van 8 meubelmakers en een mooie werkplaats in Nieuwegein.

Tijdens zijn studie meubelmaken aan het hout- en meubileringscollege te Rotterdam, is zijn liefde voor interieur en meubels ontstaan. 

Om ontwerp en de uitvoering samen te voegen tot één totaal concept heeft Jasper na de studie meubelmaken de hbo studie Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academie gevolgd. In oktober 2013 is Jasper aan deze Academie afgestudeerd. 

Studio Jasper is sterk in goed doordachte, eigenzinnige ontwerpen. Kwaliteit, vakmanschap en details spelen een heel belangrijke rol in het ontwerpen en maken van een interieur of meubel.

Alle elementen van een interieur of meubel hebben hun eigen rol en belang. Het goed afwegen van deze belangen en het maken van (onverwachte) keuzes zorgen voor een uniek ontwerp. 

Maak vrijblijvend een afspraak door contact op door een mail te sturen naar jasper@studiojasper.com